Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 

Kommentarer

 

Om vores hjemmeside

01.07.2006
Du spø'r måske hvorfor? Lige nu er det mest sjov hobby. Jeg prøver at undersøge, hvad det her kan bruges til. Kan jeg finde på noget nyt?
 
... men det er jo også en kommunikationsform som jeg synes er spændende at prøve af. Jeg håber, at hjemmesiden giver anledning til at jeg kommer tættere på mine venner. Klik her hvis du gerne vil oprettes som bruger.
Overvejelser om sikkerhed
Jeg har selvfølgelig gjort mig nogen overvejelser om hvad jeg kan lægge ud til offentlig beskuelse på min hjemmeside, og hvad der tilhører privatlivets fred. Den anonyme bruger vil derfor ikke finde noget med stor aktualitetsværdi, der f.eks. kan fortælle en indbrudstyv hvor jeg befinder mig i verden. For alligevel at kunne bringe indhold af interesse for mine venner har jeg lavet mulighed for login.

Reklamer og søgning
Jeg har lagt reklamer på sitet for at prøve systemet (Google AdSense) af. Jeg er nysgerrig efter at finde ud af mekanismerne omkring annoncer på hjemmesider. Udbyttet er sparsomt, men dog langt større end jeg havde gættet på. Det første år har kastet ca. 100$ af sig.

Jeg benytter også google til søgning også med reklamer. Jeg har knyttet et google sitemap til min registrering hos google (25.05.08), som jeg håber - når google-robotten har udnyttet dette - vil give anledning til, at søgeresultaterne vil blive bedre. Lige nu er de pauvre.

Diverse om teknikken
Jeg har programmeret det meste selv i ASP.NET 2.0. Jeg hostede i starten løsningen selv; dvs. hjemmesiden "boede" på min egen PC, som så stod tændt døgnet rundt. Jeg har nu fundet et rimelig billigt alternativ til dette med de same vidtgående muligheder for at programmere noget selv.
 
Credits
"nyt fra mobilen" anvender http://www.lesnikowski.com/mail til at læse mails fra mobilen. Licensen er gratis ved ikke-kommerciel brug med den betingelse, at man giver en reference til hans hjemmeside, tak til ham.