Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 

Kommentarer

 

LONDON - LONDON - LONDON

08.02.2014
Billederne viser seværdighederne. Oplevelserne er jeg nødt til at skrive om. Da Andreas og jeg var på hver sin side af døren i metroen, da den lukkede. Da de fulde hooligans blev ført væk af politiet. De lækre bøffer på brasserie i Westbourne Grove. Gætterierne om nylonstrømperne var dekorerede eller om pigens ben var tatoverede. At være i London er at opleve en symfoni af indtryk.

Photos of Cote Brasserie - Westbourne Grove, LondonJeg er nok mere risikovillig end min søn. Hvor galt kan det gå at tage den forkerte metro, så jeg hoppede på metroen, mens Andreas forsøgte at undersøge om det var den rigtige Så lød hyletonen, døren gled i og jeg var i metroen, mens Andreas stod på perronen. Heldigvis er Andreas fornuftig så han ventede tålmodigt og modtog mig med en hovedrysten da jeg 10 minutter  var tilbage. Sådan startede dagen med de mange seværdigheder.

 Londonerne gør mere ud af at udstille deres personlighed eller klassetilhørsforhold end danskere. Det er nok et storbyfænomen for jeg synes jeg oplever det samme i Berlin og Paris. I toget nød jeg nogle pæne pigeben, og spekulerede på, at jeg ikke synes jeg havde oplevet således mønstrede nylonstrømper tidligere. Lidt senedere blev jeg opmørksom på hendes håndled og hænder der var tatoveret helt til fingrene. Så måske strømperne bare var almindelige ... Nogen gange tager det åbenbart lidt tid at finde ud af hvad man ser.

Vi var hjemme til en slapper midt på eftermiddagen og kunne høre stemningen fra Stadion når Chelsea scorede. Da vi lidt senere genoptog vores sigtseeingræs blev vi forsinket på stationen da vi skulle vente på at politiet tog sig af nogle stykker af de mere højrøstede af tilhængerne, som åbenbart ikke kunne finde ud af at behandlede deres medrejsende ordentligt. Dygtigt politiarbejde gjorde at bøllerne blev taget hånd om uden store ord eller anvendelse af magt, så toget kunne fortsætte og vores tog, det eferfølgende, kunne komme til perron.

Vi skulle have bestilt bord på brasilianske Radizio Rico, hvis vi skulle have spist der, som vi havde forestillet os. Det er åbenbart populært.sted. Overfor ligger Cote Brasserie og det er nu populært hos os. Bøfferne var lækre og desserten dejlig, så det var en fin afvigelse.