Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 

Kommentarer

 

2007

21.11.2010

Berlin - Februar 2007 - Sharepoint-konference

08.02.2007
I februar var jeg i Berlin til MOSS 2007 konference. Konferencen var mandag - onsdag, men jeg var taget der ned allerede lørdag for at have et par dage til mine egne oplevelser. Du kan læse hvad det blev til. Meget er ændret på de 10 år det er siden jeg var det sidst.

Billedet viser vejret i Berlin: koldt og vådt.
 

Schweiz og Qatar Maj 2007

05.05.2007
Min tur til Schweiz med Andreas i dagene omkring Kristi Himmelfartsdag har længe været planlagt, men for ganske nylig blev en tur til Qatar på en konsulentopgave for Mærsk Oil Qatar givet til mig. Mærsk ville helst, at jeg var afsted i min ferie, men jeg fik det udskudt således at jeg kunne holde ferien næsten uændret med Andreas. For at få det til at lykkes hentede Vibeke Andreas i Zürich og jeg fløj fra Schweiz til Qatar via Dubai.

Med Andreas i Holland/Belgien - Sommeren 2007

27.07.2007
Vores sommerferie i år var en biltur til Horsens · Groningen · Amsterdam · Gent og hjem. Du kan læse mine daglige griflerier fra turen og se de billeder jeg har taget undervejs.

Billedet er af Monet og forestiller en mølle i Holland.

Uganda 2007

25.08.2007
Nu er jeg vendt hjem fra min sommerferie i Uganda.

Denne gang har jeg prøvet at hjælpe Kiyingi med hans forehavende: at starte en IT-virksomhed - og så var vi nogen dage "up country" i West Nile province, bl. a. Koboko.
 

Indien - Chennai, august 2007

14.08.2007, kommenteret 24.08.2007
Det er blevet besluttet over hals og hovede at jeg tager afsted på tirsdag til Chennai i Indien for at arbejde med udarbejdelsen af et tilbud sammen med vores indiske samarbejdspartnere. Jeg er tilbage igen mandag den 20. august.

Programmet er stramt - også lørdag er arbejdsdag -  men mon ikke der alligevel bliver anledning og lejlighed til lidt skriverier her på hjemmesiden.
24.08.2007 skrev anonymous
Billederne er intense og farverige - de vil nok blive på nethinden længere end de sølle 6 timers forsinkelse - jeg har mere ondt af migselv som ikke har set Indien. Nå men herhjemme er også smukt. Håber du har plantet et æbletræ i din have og lidt røde bær. Og hvad ved du om hvad kattemad smager af? kærlig hilsen Anne Vi har børnebørn i stabler i weekenden...

Legoland 2007

14.10.2007
Andreas og jeg var i Legoland 2 dage i efterårsferien. Vi kørte søndag eftermiddag til Legoland Village i Billund - et hotel/vandrehjem lige ved siden af Legoland. Mandag og det meste af tirsdag var vi i selve Legoland inden vi kørte til Horsens til mormor og morfar til sædvanlig overdådig middag. Da den og kaffen var fortæret overlod jeg Andreas i bedsteforældrenes varetægt og kørt hjem til Værløse alene.

Genbesøg i Chennai 2007

05.12.2007
Igen i Chennai hos Shashi og Monica. Vi vandt opgaven for Færdselsstyrelsen og nu er jeg igen hernede for at aftale i detaljer hvilken opgave vores indiske venner skal løse.

Jeg fik overtalt Shashi til at finde et hotel midt i byen, fremfor ved lufthavnen, så denne gang vil jeg forhåbentlig få flere muligheder for at komme omkring i den knapt afmålte fritid. Jeg prøver at skrive lidt til hjemmesiden og tage nogen enkelte billeder du kan se. Det bliver nu nok ikke mange, for det tager en krig (og lidt til) at uploade dem til hjemmesiden.

Billedet viser udsigt over Chennai fra restauranten på toppen af hotellet.