Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 
 

Chennai, March 2010

28.02.2010
Jeg rejser til Chennai for Rambøll for at besøge vores samarbejdspartner i forbindelse med en ny opgave. Afrejse søndag 28. februar og hjemkomst lørdag 6. marts. Billedet viser højtiden Holi, Farvernes Fest, som festligholdes den 1. marts. Jeg ankommer til indien 1. marts klokken midt om natten, så det passer fint at det er helligdag, så jeg kan komme til hægterne efter rejsen derned.

Holi - farvernes fest

31.01.2010
Jeg havde håbet at opleve Farvernes Fest, for at få et indtryk af indernes folklore (se i Leksikon), men Chennai er åbenbart ikke det rigtige sted at tage til, hvis man vil opleve det.
 

The Crown

04.03.2010
Mit hotel har den fedeste restaurant på toppen. Billederne taler for sig selv.

Morgen gennem Chennai

06.03.2010
Den sidste morgen tog jeg en stribe billeder fra bilen. Jeg gætter, at chaufføren troede jeg var tosset.

Tiggere

06.03.2010
Det bliver jeg s'gu' aldrig god til, selvom her er rigelig mulighed for at øve sig. Med hånden ved munden gestikulerer de, at de er åh så sultne - og det er de måske også - men jeg ryster på hovedet og går videre. Så spørger de igen og jeg ser lige ud og sætter farten op. Endnu en gang spørger de med den mest nødlidende attitude og jeg siger "no" med bestemt mine og sætter farten endnu mere op. De vedholdende hænger på endnu og spørger igen bedende og indladende. Så er jeg vred og stopper op råber vredt "NO". Så holder de op. Jeg ved ikke om de så har det skidt eller bare synes jeg er åndsvag, men jeg har det skidt. Den indre dialog kører på fuld tryk: behøver du at være så principfast, hvorfor hidse sig op, du kan jo godt gi' en skærv. Nej, jeg mener og tror på, at tiggeri er uværdigt og at den bedste måde at undgå det på, er ved at lade være med at give. Fattigdom er et fælles problem, som skal løses i fællesskab (og der giver jeg gerne min del) og ikke af den enkelte.