Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 
 

Chennai, oktober 2009

18.10.2009
Rambøll, hvor jeg arbejder, har vundet en stor opgave med vedligeholdelsen af en række IT-systemer. Opgaven løses i samarbejde med et indisk softwarefirma, der skal varetage programmeringsarbejdet. I forbindelse med overtagelsen af programmellet rejser jeg til Chennai 18. - 28. oktober for at hjælpe vores indiske samarbejdspartnere med at komme i gang med opgaven. Billedet vises den nyeste bygning på deres campus i Chennai.

... med fly til Chen­nai

18.10.2009
Det hele gik som planlagt, men det gør det jo ikke nødvendigvis til en fornøjelse. Lufthavnen i Frankfurt er ikke specielt spændende og ca. 10 timer klemt bagest i et fly er heller ikke mit foretrukne, men tingene gik til tiden, kufferterne var med flyet og chaufføren ventede og vi var fremme på hotellet så hurtigt som man nu kan håbe på.
 

... en blød start

19.10.2009
Som du kan læse til højre: det var helt fint med en blid start på turen her til. Jeg tror vi er klar til nogle travle dage. Her nogle få billeder fra vores dag.

... efter den første arbejdsdag

20.10.2009
Efter en lang, positiv og indtryksfuld første dag på fabrikken blev Rikke sat sat af ved sit nye hotel, blomsterne sat i deres til lejligheden opfundne vase og jeg sidder nu på Main street.

... onsdag, torsdag, fredag

23.10.2009

Du spørger måske: "hvor svært kan det være at sende udvikling og vedligehold af et it-system til Indien?" - eller også spørger du: "kan det overhovedet lade sig gøre?". Her kan du læse en evaluering af vores rejse og måske finde dele af svaret på de to spørgsmål.

 

Pondicherry

24.10.2009
... hedder ikke længere Pondicherry, men Puducherry. Tre timers kørsel inklusive kaffepause fra Chennai mod syd bringer en til Pondi... nej Puducherry. Swamy, vores energiske og gæstfri vært og Delivery Manager, havde arrangeret en dejlig og oplevelsesrig tur. Vi så stranden, spiste på en lækkert hotel med udsigt over havet, oplevede Auroville - en ashram og så Mahibalipuram; et af Indien spektakulære templer, med på Unesco liste over World Heritage. 4 indiske kolleger deltog på vores tur.

Indkøbstur

25.10.2009
Søndag ville jeg arbejde lidt, så vi tog ud på fabrikken en tre timer. Eftermiddagen brugte vi så blandt andet på en slentretur i det nærliggende forretningskvarter. Vi fandt både en markedsgade med alle slags fødevarer og et supermarked. Og vi tog en trehjulstaxa hjem.

En arbejdsplads i Indien

27.10.2009
Billeder fra lokalerne hos vores indiske samarbejdspartner. Den sidste dag havde jeg kameraet med og tog nogle enkelte billeder som jeg sådan synes jeg kunne tilllade mig.