Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 
 

Legoland 2007

14.10.2007
Andreas og jeg var i Legoland 2 dage i efterårsferien. Vi kørte søndag eftermiddag til Legoland Village i Billund - et hotel/vandrehjem lige ved siden af Legoland. Mandag og det meste af tirsdag var vi i selve Legoland inden vi kørte til Horsens til mormor og morfar til sædvanlig overdådig middag. Da den og kaffen var fortæret overlod jeg Andreas i bedsteforældrenes varetægt og kørt hjem til Værløse alene.

Den 14. oktober

14.10.2007
Vi kom afsted lidt tumultagtigt midt på eftermiddagen. Jeg fandt ud af at jeg havde fået en mail, at der var rod med reservationen, som jeg skulle have reageret på, og skulle lige ringe for at vide at vi faktisk havde et værelse. Men det var reserveret til os endnu, og vi kom afsted, og var i Billund inden kl. 18. Vi fik vores værelse og gik ud for at se os lidt omkring. På campingpladsen lige ved siden af udlejede de nogen de kaldte en Bike Chopper. En stor trehjulet cykel, stor nok til både Andreas og mig. Det var rigtig sjovt og vi kom lidt omkring mens solen gik ned i en rigtig flot himmel.
 

Den 15. oktober

15.10.2007
Idag var den første dag i legoland. Dejligt vejr og mange flotte billeder. Andreas syntes det sjoveste var at fylde en spand med lego. I lego-butikken var to store kasser med overskudslego, hvor man kunne samle en stor spand for en billig penge. Der gik lang tid med at finde det bedste at tage med. Der er et sjovt billede hvor man kan se Andreas dykke efter det allerbedste.

Den 16. oktober

16.10.2007
Vi sov længe (dvs. helt til kl. 8), spiste morgenmad, legede og ordnede diverse, checkede ud lidt over 10 og gik til Legoland. Der var skyer, men det var endnu ikke begyndt at regne. Vi prøvede et par forlystelser, vaskede guld og bagte snobrød, inden vi igen gik over og fik billetter til Lego Mindstorms workshop: Dr. Heartbeat. Men der var god tid til det startede, så vi gik igen i butikken. Da mindstorms var ovre øsede det ned, men vi prøvede alligevel den sidste forlystelse - tårnet, hvor man bliver hejset op i rundetårns højde med udsigt over hele området. Derefter kørte vi til Horsens.