Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 

Kommentarer

24.08.2007 skrev anonymous:
Billederne er intense og farverige - de vil nok blive på nethinden længere end de sølle 6 timers forsinkelse - jeg har mere ondt af migselv som ikke har set Indien. Nå men herhjemme er også smukt. Håber du har plantet et æbletræ i din have og lidt røde bær. Og hvad ved du om hvad kattemad smager af? kærlig hilsen Anne Vi har børnebørn i stabler i weekenden...
 

Indien - Chennai, august 2007

14.08.2007, kommenteret 24.08.2007
Det er blevet besluttet over hals og hovede at jeg tager afsted på tirsdag til Chennai i Indien for at arbejde med udarbejdelsen af et tilbud sammen med vores indiske samarbejdspartnere. Jeg er tilbage igen mandag den 20. august.

Programmet er stramt - også lørdag er arbejdsdag -  men mon ikke der alligevel bliver anledning og lejlighed til lidt skriverier her på hjemmesiden.

Facts og rejseplaner

14.08.2007
Her finder du lidt geografiske facts om Chennai, som er hovedbyen i provinsen Tamil Nadu og mine rejseplaner med British Airways (afrejse 14. august, hjem igen 20. august).
 

Billeder fra onsdags rundtur

15.08.2007
Billeder fra min første dag i Indien. Jeg fik "min chauffør" til at køre mig en tur rundt i byen. Vi stoppede ved "Chennai Marina" og og ved "Childrens park".

Torsdag aften på hotellets tagterasse

16.08.2007
Tagterassen er endnu ikke åbnet officielt, dog er poolen allerede fyldt med vand og den dekorative lyssætning som regel tændt, men resten er stadig byggeplads. Jeg sniger mig derop for at nyde den utrolige udsigt over byens mylder.

Lørdagens billeder

18.08.2007
Lørdagen bød på arbejde, afsluttende forretningsfrokost på Chettinad restaurant (det hotteste køkken i Indien - jeg overlevede i fin stil), besøg i et stort og tætpakket indkøbscenter og lidt billeder fra gaden ved hotellet.
 

Søndagsturisttur

19.08.2007
Søndag havde Shashi Rekha arrangeret en rigtig turisttur til en absolut seværdighed: Mamallapuram. Kim og jeg havde følgeskab af Austin, fra L&T Infotech. På vej dertil besøgte vi en slags frilandsmuseum, med diverse arbejdene kunsthåndværkere. Det var en god tur, sveden drev af os og jeg fik et rigere indtryk af Indien.

Lang vej hjem

20.08.2007
Hjemturen fra Chennai var en sejg omgang. Jeg var godt klar over, at det ville blive lidt træls. Der ville være tid til en tur i Irma efter en liter mælk mv. efter forventet ankomst i Værløse ved 5-tiden  efter landing i Kastrup omkring kl. 16 og fornuftige to timer til skift i London. I Chennai var flyverens planmæssige afgang 5.20 og check-in skulle være afsluttet 3.50, så aftalen med chaufføren var, at han skulle hente mig ved hotellet kl. 2.30 om natten og jeg havde tænkt at jeg kunne indhente den manglende nattesøvn i flyveren. Men sådan skulle det ikke blive.

Chennai

20.08.2007
Nå .. for en gangs skyld er det ikke blevet til daglige skriverier. Jeg har været for træt ... og indtrykkene måske for komplekse til sådan lige at komme på skrift.