Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 

Eksperten vil sikkert udfra vingens opbygning kunne se, at det er en Airbus 330/200, og udfra tidspunkt og lysets vinkel kunne se at den er på vej mod syd, og udfra kendskab til KLMs ruteplan kunne sandsynliggøre at den er på vej mod Kigali og derfra videre til Entebbe.

Solen står op over Schiphol. Jeg ser den mens jeg spiser croissant og drikker caffe latte. Jeg har ikke sovet, men kun lukket øjnene på vej hertil fra København på. Jeg overvejer om jeg skal starte dagens vågne aktiviteter eller fortsætte min zombietilstand til jeg kan lukke øjnene igen i flyveren videre.

Kommentarer

 

Uganda Oktober 2014

12.10.2014

Af forskellige grunde: min ven Kiyingi hvis uddannelse jeg støtter, nysgerrighed med hensyn til udvidelsen af huset i Sseguku, interesse for sydsudanesiske flygtninges forhold sammen med lyst til at gøre noget anderledes, besluttede jeg mig for at tage afsted.

Billedet er hovedet af en Crested Crane, Ugandas nationalfugl. 

Huset i Sseguku

12.10.2014
For lidt mere end et år siden begyndte Kiyingi færdiggørelsen af huset i Sseguku. Som du kan se af billederne er der stadig langt til at det kan tages i brug.
 

Not meeting Elly

13.10.2014
Jeg havde - troede jeg - arrangeret at møde Elly inde i Kampala, men det mislykkedes. Det regnede skomagerdrenge da Kiyingi satte mig af ved hotellet hvor jeg troede vi havde aftalt at mødes,  Se  vores SMS konversation til højre. Jeg håber torsdag lykkes bedre. Jeg tog tilbage "using public means" og var i Sseguku lige inden det blev mørkt.