Vores hjemmeside 2.0

Andreas Boye | Hans Henrik Hammerum

[ Log In ]
 

Kommentarer

 

Buchholz 2014

27.07.2014
Min ven Claus havde inviteret mig til hans families sommerresidens i Buchholz. Det blev til 3 meget hyggelige døgn med ture i området, en italiensk middag og en tur til Hamborg.

Ratzeburg

27.07.2014
Claus og jeg spadserede til Ratzeburg gennem skoven langs søen i skyggen. I Ratzebrug var man ved at forberede sig på den årlige middelalderfestival. Det lod vi os nu ikke næveværdigt anfægte af og drak (spiste) iskaffe i den nærliggende isbar inden vi inspicerede bykernen og dens butikker med erstatninger for forglemmelser m.m. og derefter kirken fra det 12. århundrede. Derefter lod vi os afhente og bringe tilbage til Buchholz.
 

Italian dinner

27.07.2014

Jeg  havde tilkendegivet at jeg ville medbringe en italiensk middag. Det blev vældigt. Desværre fik jeg ikke tage billade af Tiramisuen og vinene, som overlades til beskuerens fantasi.

Menu:

Kartoffelsalat med bresaola og peberrod

Ravioli med ricotta og tomat

Caprese

Risotto med svampe

Tyndstegsbøffer med kartoffelmos og Chiantisauce

 Creme Brulee

Tiramisu

Havnerundfart

27.07.2014, kun adgang for Admin
Claus og bror Michael havde egne planer og jeg drog til Hamburg på egen hånd. Første aktivitet efter at bilen var parkeret var med ny indkøbt dagskort til S- og U-Bahn at køre til Havnerundfarten der naturligt nok afgår fra Landungsbrücke.

Hamburg

27.07.2014
Efter Hafenrundfahrt (tysk er egentlig ikke så svært) tog jeg til Kunsthalle, som i nogen grad er lukket pga. renovering, men man kunne se udstillingerne:
  • Lichtwark revisited - Künstler sehen Hamburg
  • Das Paris von Daumier und Toulouse-Lautrec
 

Buchholz

28.07.2014
Første aften gik Claus og jeg en tur rundt i Buchholz efter skumring, og igen min sidste morgenen inden køreturen hjem var Claus og jeg i vandet fra den lokale bade- og bådebro. Billedet viser en dims, der - når man kigger gennem den - udpeger hvilken del af bredden, der var DDR dengang. 

Skarver over søen

28.07.2014
Der var mange fugle der trak hen over huset og henover søen. Fascineredende når de flyver lavt, meget lavt hen over søen.

Pølsestop

28.07.2014
Uden mad og drikke .. gælder osse på motorvejen.